Bezorgklacht melden


Vragen, klachten of opmerkingen over de bezorging kunt u hier melden. Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig uw klacht doorgeven of vragen wat er aan de hand is. Uw klacht komt dan rechtstreeks bij het verspreidingsbureau binnen. Deze wordt dan meteen geregistreerd en zij proberen de klacht zo spoedig mogelijk voor u op te lossen.


U kunt de krant ook ophalen bij onze afgiftepunten, deze vindt u HIER.


We kunnen niet op elke melding reageren. Regelmatig nemen we steekproeven om te controleren of de bezorging is verbeterd. Wanneer u daarvoor benaderd wilt worden, vult u dan uw telefoonnummer en/of e-mailadres hieronder in. 


Het kan natuurlijk zijn dat uw klacht niet meteen is opgelost. Hierbij vragen wij u dan ook om uw bezorgklacht altijd te melden, zodat wij continue de kwaliteit van de bezorging kunnen blijven verbeteren.


Wil je bezorger worden? Klik dan HIER.


Corona:  Ivm het hoge aantal besmettingen of quarantaine onder bezorgers, kan het zijn dat uw krant een dag later bij u in de bus valt omdat we daarvoor invallers inzetten. We vertrouwen op uw begrip.


  • Wijk Kardeel, Rede, Takeling wordt woensdag bezorgd. 


Wij hebben 1 bezorger die geen kranten heeft gehad en kunnen deze ook niet naleveren.

Gaat om de omgeving: Botter/ Kogge / Lemsterweg / Almereweg / Klipper / Punter en Jolpad.


(Update: 27-01-2022)

 Geachte lezer;

U bent vrij om uw telefoonnummer bij de klacht te vermelden. Met telefoonnummer kunnen wij echter daarna bij u informeren hoe het met de bezorging gegaan is. Uw telefoonnummer wordt uitsluitend voor de klacht gebruikt via een apart systeem en zal in onze verdere systemen niet zichtbaar zijn.