Afbeelding
Lionsclub Zeewolde en Rotaryclub Zeewolde

Koningsdag PubQuiz

dinsdag 27 april 2021 14:30

ZEEWOLDE - Lionsclub Zeewolde en Rotaryclub Zeewolde organiseren dinsdag 27 april samen de Koningsdag PubQuiz. Live, via de Lokale Omroep Zeewolde. De quiz begint om 14.30 uur en duurt ongeveer drie kwartier. En is bedoeld voor het hele gezin! Je krijgt een speciale PubQuiz-tas voor vier personen. Met daarin iets zoets, iets hartigs én een leuke verrassing. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50.

De PubQuiz-tas haal je op Koningsdag tussen 09.00 en 14.00 uur af bij Autobedrijf Jedi, Schepenveld 49. Aanmelden voor de quiz is tot uiterlijk zaterdag 24 april 16.00 uur mogelijk via www.PubQuiZeewolde.nl. Er kunnen maximaal 250 gezinnen meedoen. Wil je met één gezin/team tot maximaal acht personen aan de quiz deelnemen? Bestel dan een ticket voor vijf tot acht personen. Je krijgt dan wel twee tassen, maar doet mee via één registratie. Wil je met meerdere teams meespelen? Plaats dan per team een aparte bestelling en gebruik verschillende e-mailadressen bij de registratie.
De opbrengst van de Koningsdag PubQuiz is bestemd voor de Stichting Hart voor Zeewolde (die onder meer als doel heeft eenzaamheid onder ouderen én jongeren te bestrijden).
Meer weten? Kijk op de speciale Facebookpagina: https://www.facebook.com/events/270140767940125.

Locatie