• Alles
  • (1)
    Evenement

Vrijdag Blijdag Zomereditie: Lydia’s voorleespoppen

vrijdag 6 augustus 15:00 uur

logo

ZEEWOLDE - Kom dansen, zingen en ontdekken deze zomer! Tijdens de zomervakantie organiseert FlevoMeer Bibliotheek uitdagende, creatieve workshops in het kader van Vrijdag Blijdag. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen hun creativiteit ontwikkelen met een dansworkshop, knutselen met echte prinsessen en zingen en dansen met de voorleespoppen Jip en Elly.

Lydia’s Voorleespoppen
Jip en Elly zijn twee vrolijke, ondeugende handpoppen die maar wat graag op avontuur gaan. Als poppenspeelster Lydia Zwart uitgenodigd wordt om voor te lezen in de bibliotheek gaan ze dan ook graag met haar mee. Kom op vrijdag 6 augustus luisteren naar spannende en grappige verhalen, maak kennis met de leukste handpoppen van Nederland en ontdek dat je met een beetje fantasie kunt worden wat je wilt! Alle kinderen van 3-8 jaar zijn van harte welkom.

Reserveren verplicht
Kaarten voor de Vrijdag Blijdagen zijn te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Vrijdag Blijdag zomereditie is van 15.00 - 16.00 uur. De toegang is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht. Er is slechts beperkt plek, dus wees er op tijd bij.


deel deze activiteit

Locatie

FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde
Zeewolde
Kerkstraat 2
3891et


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.