• Alles
  • (2)
    Workshops

Popkoorweekend in De Verbeelding

vrijdag 26 november 0:00 uur

De Verbeelding

ZEEWOLDE – Op 26 en 27 november is het Popkoorweekend in De Verbeelding. Dit wordt verzorgd door Lambert Mutsaers en Frans Meijer; twee stembevrijders bij wie het uitsluitend gaat over het plezier van ‘samen zingen’ en die jou uitdagen om ‘los te laten’ en voluit en vrij te zingen! 

Iedereen kan meedoen! Natuurlijk staat er ook dit jaar weer een mooie mix van leuke en aansprekende popsongs op het programma. 

De start is op vrijdagavond. Na kennismaken wordt al snel gestart met de eerste songs. Op zaterdagmorgen wordt na een rustige start verder gegaan met het instuderen van popliedjes. Alle repetities zijn steeds met pianobegeleiding. Na een pauze met een heerlijke lunch komen er in de loop van de middag muzikanten bij en wordt er een band gevormd. Het weekend wordt afgesloten met een spetterende finale voor familie, vrienden, buren en belangstellenden.

Heb je altijd al eens heerlijk vrij willen zingen in een gelegenheidskoor? Het popkoorweekend is ieder jaar weer een enorm feest. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben met zingen of koorzang, sterker nog: iedereen die denkt zij/hij niet kan zingen is van harte welkom. Heb je nog niet eerder meegedaan? Dit is je kans! 

Meer info en aanmelden: www.deverbeeldingzeewolde.nl/popkoor
deel deze activiteit

Locatie

De Verbeelding
Zeewolde