gratis introductieworkshop spirituele opleiding/awakening your light body in dalfsen

zaterdag 10 december 2022 10:30 tot 13:00

Creëer diepgaande veranderingen in je leven | Leer leven als ziel op aarde. In deze cursus leer je jezelf kennen als energie en met alles op energieniveau te werken. De verruimde staten van bewustzijn die je kunt gaan ervaren zijn ongekend. De verdieping die deze cursus je geeft is een spirituele basis waarvan je je leven lang profijt hebt. Je pikt de essentie van andere spirituele stromingen gemakkelijker en sneller op en ook in je dagelijks leven ben je veel beter in staat je leven die vorm te geven die jij wenst.

Ben je op zoek naar een nieuwe stap op je pad van spirituele groei?

Wil je leren op effectieve wijze met lastige situaties om te gaan? Zoek je een weg van versnelde groei en diepgaande transformatie? Wil je leren stabiel te zijn in je eigen energie? Wil je een krachtige lichtwerker zijn?

We geven deze cursus al 20 jaar, maar blijven er onverminderd enthousiast over!

Awakening your Light Body is een diepgaand proces van spirituele groei en transformatie. Als je light body ontwaakt is, ben je veel beter in staat het licht van je ziel te ervaren. Je dagelijks leven beweegt zich naar een hoger plan, waarbij je levensdoel steeds helderder wordt en duidelijker vorm krijgt. Onverwachte mogelijkheden doen zich voor en onvermoede talenten komen tot bloei. Je creëert een leven dat werkt, op alle fronten.

Awakening your Light Body is niet zomaar een cursus, maar een spiritueel pad waardoor je leert in vreugde en in liefde te leven vanuit je hoogste potentieel. In het proces van het doen ontwaken van je light body lossen angst, verdriet en oude pijn op in het licht. Je relaties worden beter en je gaat meer leven vanuit je hart. Je leert tien nieuwe energiecentra in en rondom je lichaam kennen en je gaat toestanden van verruimd, goddelijk bewustzijn ervaren.

De cursus is hoofdzakelijk ervaringsgericht en werkt door middel van geleide meditaties en energieoverdracht door middel van klanken. Je oefent thuis met de cd’s met de energiecentra en hun toepassingen.

Awakening your Light Body is in Amerika ontwikkeld door Sanaya Roman en Duane Packer onder leiding van hun gidsen Orin en DaBen. Sanaya Roman is de auteur van onder andere de bestseller ‘Living with Joy’, inmiddels in vele talen vertaald. In 1990 is de cursus voor het eerst in Nederland gegeven.

Ondertussen hebben duizenden mensen over de hele wereld hun lichtlichaam doen ontwaken waardoor hun leven op ingrijpende wijze is veranderd.

In de workshop geven we uitleg en doen we twee meditaties zodat je kunt ervaren of het wat voor je is. Van harte welkom!

Jeroen Kuyper en Froukje Buma zijn beiden psycholoog en ervaren (meditatie)leraar. Meer informatie: www.israna.nl, info@israna.nl, 0521-344653

Introductieworkshop: 10 december 10.30 – 13.00 uur, Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen

Locatie