Vorig jaar mistige omstandigheden
Vorig jaar mistige omstandigheden (Archief)foto: Harry van ’t Veld

Koude Polderloop: een loop voor iedereen!

zaterdag 10 december 2022 10:00

NIJKERK - Wie mee gaat doen aan de Koude Polderloop die op zaterdag 10 december wordt georganiseerd, kan rekenen op prachtig parcours. Deze gaat vanaf het industrieterrein, start Bellstraat 4a, in de luwte van het Junckerpad en dan vrij de ‘koude’ Arkemheense polder in. 

Afgelopen jaar kregen de ruim driehonderd deelnemers een windstille mistige polder voorgeschoteld hetgeen resulteerde in goede tijden voor de winnaars. Ook dit keer hebben zich weer snelle lopers en loopsters aangemeld, zoals de winnaar van vorig jaar Maarten van Zetten uit Gouda en Rik Goethals uit Amersfoort (thans woonachtig in Velp). En bij de dames Kim Dillen uit Eindhoven en de regionale topper Jeanique de Graaf uit Bunschoten Spakenburg. 

Programma:

10.00 uur: 500 mtr jeugd 4-5 en 6-7 jaar
10.15 uur: 1 km jeugd 8-9 en 10/11 jaar.
11.00 uur: 5 km
12.00 uur: 10 km

Aanmelden via www.inschrijven.nl tot vrijdag 9 december 12.00 uur en op de dag zelf na-inschrijven vanaf 09.00 uur. Voor iedereen een prachtige medaille .
Meer informatie: www.loopgroep2000.nl  “De 10 km is gecertificeerd! Afwachten is het natuurlijk wat het weer dit jaar doet.”