Afbeelding
Foto: Tina Whiterspoon

Wereldlichtjesdag: herdenking van het overleden kind

zondag 11 december 2022 18:45

Locatie: Begraafplaats Elzenhof, Walstein 99-101 in Harderwijk. Aanvang 18.45 uur, zaal open om 18.30 uur.

Om 19.00 uur worden de kaarsjes aangestoken. “Als teken van verbondenheid en om een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen. Ook noemen we de namen van de kinderen die we herdenken. Met muziek, troostende woorden en gedichten wordt deze bijeenkomst verder omlijst. En natuurlijk wordt het speciaal voor deze dag geschreven lied ‘Precious Child’ ten gehore gebracht.” De bijeenkomst duur ongeveer drie kwartier en na afloop is er gelegenheid om iets te drinken en na te praten.

Belangstellenden zijn meer dan welkom. “Om goed voorbereid te zijn, vinden we het prettig als je het even laat weten als je komt en met hoeveel personen. Dit kan per mail naar wereldlichtjesdagharderwijk@gmail.com. We bieden je dan ook de mogelijkheid om een kaars met de naam van het kind dat zo gemist wordt voor die avond te bestellen. Dit is kosteloos. Mocht je toch een bijdrage willen leveren, dan kan dat op de avond zelf.”

Meer informatie via Facebook Wereldlichtjesdag Harderwijk of kijk op www.wereldlichtjesdag.nl

Locatie