Afbeelding
Eigen foto

College John Berends aan Gelderse Academie

woensdag 7 december 2022 20:15

De commissaris van de Koning in Gelderland drs. John Berends MPA geeft een college aan de Gelderse Academie over de wisselwerking tussen inwoners, bestuur en politiek. Het is de laatste bijdrage in het Studium Generale met als thema Wie kunnen we (nog) vertrouwen. Eerdere sprekers over dit onderwerp waren prof. dr. ir. Vincent Buskens over de invloed van sociale netwerken, prof. dr. Frans Brom, directeur van de WRR over de ethiek van vertrouwen en betrouwbaarheid en mr. Klaas Mollema over vertrouwen in de rechterlijke macht.

Het college vindt plaats in de Catharinakapel in Harderwijk op 7 december a.s. Aanvang 20.15 uur. In verband met de grote belangstelling is aanmelding verplicht via gelderseacademie@gmail.com

Locatie