flyer ouder-kind workshop
flyer ouder-kind workshop Foto: Ontwerper: Lisette Kunnen

Ouder- Kind workshop Rust & Ontspan

dinsdag 16 augustus 2022 11:00

Wil je samen met je zoon of dochter leren ontspannen, rust in je hoofd en lijf krijgen op een leuke interactieve manier in een natuurlijke omgeving?? Dan is deze workshop voor jullie! Doormiddel van spel gaan jullie samen plezier beleven en krijgen jullie praktische oefeningen en handvatten om ook thuis je hoofd leeg te kunnen maken. In de workshop ga je samen met je kind heerlijk verbinden, genieten en ontspannen. Voordelen en effecten workshop • Ervaringsgerichte oefeningen werken direct op het zenuw- en hormoonstelsel, waardoor lichaam en geest zich ontspannen • Ervaringsgerichte oefeningen dragen bij om open te communiceren, kinderen leren hun eigen grenzen aan te geven en te bewaken • Wanneer stress verminderd en er komt meer ruimte voor een gevoel van welzijn en geluk • Positieve communicatie en rust bij het omgaan en uiten van emoties • Minder stress heeft effect op een hogere concentratie en betere leerprestaties. • Weerbaarheid en eigenkracht worden versterkt. • Het biedt een ouder handvaten om het kind ook op andere momenten rust te geven, bijvoorbeeld voor het slapen gaan, bij onrust, onzekerheid of verdriet. Dinsdag 16 augustus 11:00-12:30 De workshop is bedoeld voor 1 ouder en 1 kind, de groep bestaat uit 2-6 koppels. Aanmelden kan via het contact formulier op www.kleinzetje.nl of mail naar info@kleinzetje.nl

Locatie

  • Parkeerplaats Flow

    gildenveld 30d
    3893dh Zeewolde