Afbeelding
Eigen foto

Stichting Verbonden in Verlies organiseert creatieve workshop rondom rouw

donderdag 25 april 2024 19:00

ZEEWOLDE - De Stichting Verbonden in Verlies organiseert donderdagavond 25 april a.s. een workshop, waarbij een beeldje van o.a. een vogel of een vlinder gemaakt kan worden.

“Nu het monument ‘Verloren Parel’ en de brievenbus naar de hemel ‘Hemelpost’ een plek op de begraafplaats hebben gekregen, willen wij verder gaan met het faciliteren van ondersteunende activiteiten voor iedereen die met verlies en rouw in zijn/haar leven te maken heeft gekregen”, aldus bestuursleden Nancy Polderman en Wilma van Kasteel. 

Zij gaan hiervoor samenwerken met diverse rouwdeskundigen. Nancy: “Voorlopig starten we met vier bijeenkomsten/activiteiten per jaar. We denken bijvoorbeeld aan lezingen, een wandeling, maar ook gewoon laagdrempelig met elkaar creatief bezig zijn en al of niet op dat moment ook dingen delen met elkaar.”

Bij de eerste workshop gaat gewerkt worden met Powertex, “een ideaal materiaal waarmee iedereen tot hele mooie resultaten kan komen.”

De workshop is van 19.00 tot ca. 21.30 uur, aan de Mast 14. Meer informatie en aanmelding graag uiterlijk 15 april a.s. per mail: info@verbondeninverlies.nl