Afbeelding
Foto: AVRO/TROS

Muziekfeest op het Plein

woensdag 29 mei 2024 19:30

Muziekspektakel met een keur aan Nederlandse artiesten, gepresenteerd door Jan Smit. 

Het evenement vormt een kers op de taart voor het jubilerende Zeewolde. Deze primeur heeft Zeewolde te danken aan de samenwerking van de gemeente en The Lux. 

Het evenement staat voor eerst met de tent op het water (in de Aanloophaven). Publiek kan dus ook met sloep/bootje in de Aanloophaven aanleggen.  

Onder anderen Marco Schuitmaker, André Hazes, Frans Duijts, Jannes, Django Wagner, Donnie, Frank van Etten, Danny de Munk, Sieneke, Thomas Berge, Wolter Kroes, Yves Berendse, John de Bever, John West, Monique Smit, René Karst, Jeffrey Kuipers, Jesse Prins en Robert van Hemert staan garant voor een volle feestelijke avond (artiesten onder voorbehoud).

Het programma van het gratis toegankelijke evenement begint om 19.30 uur. De lokale medeorganisatoren van het evenement verwachten een enorme toeloop en verzoeken bezoekers uit het dorp en de regio dan ook met de fiets of het openbaar vervoer te komen. In verband met de veiligheid van de bezoekers wordt het plein afgesloten als het te druk is, meldt AVROTROS.

De data van de uitzendingen van het Muziekfeest op het Plein bij AVROTROS op NPO 1 worden later bekendgemaakt.

Locatie