Afbeelding
Eigen foto

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

donderdag 9 mei 2024 5:30

Vogeltjes, wegspringende konijntjes. Misschien zelfs een vos of ree! De omgeving van Zeewolde is extra mooi als je het beleeft bij zonsopgang. Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei aanstaande, kan men meedoen met ‘Dauwtrappen’. In de vorm van een vroege wandeling door de Gelderse Slenk, een hardloopronde bij zonsopgang of door een vroege tocht op de racefiets. Na afloop wordt het gezellig afgesloten met een gezamenlijk ontbijt.

Iedereen is welkom! Er wordt vertrokken vanaf het clubhuis van de atletiekvereniging (noodgebouw bij de atletiekbaan). Afhankelijk van de keuze tussen wandelen, hardlopen of fietsen vertrekt men tussen half zes en zes uur ‘s ochtends. Wandelaars en nordicers vertrekken of per fiets, of per auto naar het parkeerterrein bij het Nulderpad. De hardlopers kunnen kiezen tussen 7 of 12km. De fietstocht, verzorgt door de TVZ, duurt twee uur.

Leden van Zeewolde Atletiek en de TVZ doen gratis mee. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Zij betalen 4 euro per persoon. Kijk op www.zeewolde-atletiek.nl voor meer info en aanmelding.

Locatie