Bedrijvengids

IMpact

Impact is dé maatschappelijke werkgever van de regio. Wij begeleiden, ontwikkelen en plaatsen de inwoners van de gemeenten Kampen en Dronten. Als er nog geen passende werkplek is, creëren wij samen met ons duurzame netwerk van werkgevers een nieuwe plek. Zo hebben wij samen een maatschappelijke impact.

 

Onze impact

Wij hebben een groot effect op ondernemers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Impact maakt werken mogelijk en door werk wordt iedereen kansrijker. Bij Impact zorgen we dat mensen weer werkfit worden en weer mee kunnen doen in de samenleving. Ondernemingen komen samen en bieden met de hulp van Impact een verscheidenheid aan mogelijkheden. Hierdoor is een betaalde baan voor velen weer een optie. Dit is de impact die wij als organisatie hebben.

 

Onze focus

Onze focus ligt op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een afstand die vele oorzaken kan hebben. Geen passende opleiding, het niet hebben van een goede startkwalificatie, de Nederlandse taal nog niet spreken als nieuwkomer, al lange tijd niet hebben gewerkt of het hebben van een fysieke en/of verstandelijke beperking. Om te zorgen dat iedereen weer mee kan doen richt Impact zich op ondernemers die graag maatschappelijk willen ondernemen en samen met ons het verschil willen maken.

 

Hoe wij dit doen

Bij Impact staat het begeleiden, ontwikkelen en plaatsen centraal om zo voor de inwoners werk te creëren. We willen werkzoekenden in beweging brengen en in beweging houden. Het is onze kracht vraag en aanbod voor werkzoekenden op een goede manier te matchen en voor hen de juiste werkvorm te vinden. Als maatschappelijke werkgever doen wij dit samen met andere ondernemers die verantwoordelijkheid hebben en nemen voor een werkfitte samenleving. Wij geven werkzoekenden waar mogelijk de ontbrekende opleiding en begeleiding en zorgen voor een passende werkplek. Als buiten de deur werken (nog) niet lukt, biedt Impact een grote verscheidenheid aan interne werkplekken op eigen niveau, waar je meteen aan het werk kan.

Door de samenwerking met ondernemers creëert Impact voor de inwoners passend werk binnen en buiten het eigen bedrijf. Vele klanten zijn op deze manier inmiddels succesvol aan een betaalde baan geholpen. En veel ondernemers dragen op deze manier bij aan een werkfitte samenleving waarin iedereen mee mag doen. Eén schakel op zichzelf staand is niet krachtig, maar als al deze schakels met elkaar gelinkt worden ontstaat er een verbinding die niet snel verbroken kan worden en dat, dat is Impact!

Contactgegevens

IMpact

Postbus 184

8260AD Kampen

Tel 0383315944

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur