Afbeelding

4e Beachbios; nazomeren op zijn best!

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE – Met ruim 850 bezoekers leek het afgelopen zaterdagavond rond acht uur wel even hoogzomer op het stukje Woldstrand voor restaurant Fika!, dat voor BeachBios was omgetoverd tot een grote openlucht bioscoop. De ‘strandzaal’ liep in de vooravond al in rap tempo vol met bezoekers, van jong tot oud, die zich daar met eigen stoeltjes, zitzakken, kleedjes en dekens zo behaaglijk mogelijk installeerden om onder een wolkeloze hemel op het mega scherm van 6 bij 10 meter te kijken naar het leven van Freddie Mercury, de legendarische frontman van de rockband Queen in de film Bohemian Rhapsody. Vooral de muziek met hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Radio Ga Ga’, die voluit werden meegezongen, was voor veel mensen een reden om naar de BeachBios te komen. Maar er waren ook bezoekers die gewoon het sfeertje van de openlucht bioscoop mee wilden pakken. De perfecte nazomeravond bood voor veel mensen een ideale gelegenheid om er met familie of vrienden een compleet avondje uit van te maken. Gezeten rond vuurkorven werd, voordat de film begon, al gezellig wat met elkaar wat gegeten en gedronken van de verschillende foodtrucks. Om vervolgens na de film nog wat na te praten tijdens de afterparty. Daarmee gaat de vierde editie van BeachBios voor velen zeker de herinnering in als chillen op zijn best!

Met BeachBios sluit stichting Puur Zeewolde, die het evenement samen met Moving Streetfood, Restaurant Fika en het Muziek Café Zeewolde organiseert, haar zomerprogramma 2019 af.

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 23 uur geleden