Afbeelding

Steun Katholieke Bond van Ouderen (KBO) Zeewolde met Rabo ClubSupport 2019

Algemeen

ZEEWOLDE – Met de Rabo ClubSupport steunt de Rabobank verenigingen, clubs en organisaties in het hele land. Ieder jaar viert de coöperatieve bank haar winst, door een deel van de winst weg te geven aan die verenigingen, clubs en organisaties. ‘Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen; onze wereld, buurt voor buurt, beter maken’.

Leden van de Rabobank kunnen de komende weken op internet stemmen op hun favoriete maatschappelijke organisatie. De Katholieke Bond van Ouderen (KBO), afdeling Zeewolde, heeft zich ook dit jaar weer aangemeld voor het initiatief. Er kan gestemd worden van 27 september tot en met 11 oktober 2019. Hoe meer stemmen je als vereniging ophaalt hoe hoger het bedrag dat je uitgekeerd krijgt.

De KBO Zeewolde is een vereniging bestaande uit zo’n 40 vrijwilligers, die zich actief inzet voor senioren in Zeewolde. De activiteiten variëren van ondersteuning bieden bij zorg en welzijn, wonen en veiligheid, belastinghulp tot digitalisering. Elke donderdagmiddag kan er van 14.00 tot 16.30 uur even bijgepraat worden tijdens een bijeenkomst in De Sfinx. Ook worden er eens per maand uitstapjes gemaakt naar een musical, concert of musea of worden er fiets- of bustours georganiseerd.

“Wij hopen op uw stem, zodat KBO Zeewolde, zich nog meer kan inzetten voor ouderen in onze gemeente”, aldus het bestuur.

Afbeelding
Koninklijk varen met de "Piet Hein" in Zeewolde Cultuur 5 uur geleden
René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 7 uur geleden
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 7 uur geleden