Afbeelding

Gaan goede zorg en goed wonen in Zeewolde wel samen?

Algemeen

ZEEWOLDE - Zeewolde vergrijst in snel tempo. Door de afwijkende leeftijdsopbouw van de bevolking gaat dit proces in Zeewolde zelfs sneller dan in de rest van Nederland. Ouder worden is mooi, maar gaat soms gepaard met toenemende gezondheidsklachten. Dan is het goed als er zorg geboden kan worden. Ouder worden vraagt soms ook om verandering van leefomgeving. Dan is het goed als er een geschikte woonruimte aanwezig is. Maar gaat dat wel samen, goed wonen en een goede zorg? Kunnen we er van uitgaan dat die op termijn in voldoende mate beschikbaar en bereikbaar zijn?

Over deze en andere vragen houden de gezamenlijke Ouderenbonden van Zeewolde samen met Welzijn Zeewolde op woensdag 6 november a.s. een informatiemiddag in De Sfinx. Het aspect ‘wonen’ zal belicht worden door Mevrouw van Erp Taalman Kip, directeur van de Woningbouwstichting Woonpalet uit Zeewolde. Mevrouw Seleky van het Zorgkantoor Zwolle zal het aspect ‘Zorg’ voor haar rekening nemen. Uiteraard zullen beide spreeksters ingaan op gestelde vragen. Belangstellenden voor dit onderwerp zijn van harte uitgenodigd. Uiteraard is de toegang gratis. Aanvang 14.00 uur.

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00