Afbeelding

Kaartverkoop Sportgala Zeewolde gaat van start

Algemeen

ZEEWOLDE – De kaartverkoop voor het Sportgala Zeewolde (18 januari 2020) gaat van start op woensdag 11 december. Kaarten kosten drie euro en zijn te koop bij The Lux, de locatie waar het gala wordt gehouden

De organisatie memoreert dat het Sportgala Zeewolde in voorgaande jaren ruim van te voren was uitverkocht. Het is dus zaak op tijd een kaartje te kopen. Bij de prijs inbegrepen is een kop koffie of thee. Meer informatie is te vinden op sportgalazeewolde.nl.

De namen van de genomineerden zijn bekend. Bij de categorie Sporttalent gaat het om Jenson de Leeuw (karten), Annika Wedekind (turnen) en Bryan Vis (turnen). De titel Sportploeg Junioren wordt een prooi voor VV Zeewolde MO17 (voetbal), Zeewally jeugdteam 015 (badminton) of HC Zeewolde meiden C1 (hockey). Voor de Sportploeg senioren dingen mee VV Zeewolde 1 (voetbal), HC Zeewolde meiden A1 (hockey) en Street Fishingteam (vissen). De sportvrouwen die mogen uitmaken wie er met de titel in hun categorie vandoor gaat zijn Mabel Korporaal (atletiek), Sylvia Steijger (paardrijden) en Kirsten van de Westeringh (voetbal). Bij de mannen gaat het tussen Alex van Suffelen (karate), Ludger Stuijt (hardlopen) en Youri Fransen (atletiek).