Afbeelding

Aangepaste dienstverlening door Regiotaxi tijdens de feestdagen

Algemeen

FLEVOLAND ā€“ Wil je met de Regiotaxi tijdens de feestdagen naar een (familie)bezoek, een kerstdiner of een kerkdienst, dan dien je op tijd je rit te reserveren. Tijdens de komende feestdagen zijn er aangepaste tijden voor het reserveren en het vervoer met de Regiotaxi.

Kerst

Als je op dinsdag 24 december na 18:00 uur of op 1e of 2e Kerstdag gebruik wilt maken van de Regiotaxi, dan kun je deze ritten tot vrijdag 20 december reserveren. Ook het doorgeven van wijzigingen en retourritten kan tot vrijdag 20 december. Ritten kunnen wel afgezegd worden tot 30 minuten voor de afgesproken ophaaltijd.

Oud en Nieuw

Op Oudejaarsdag (dinsdag 31 december 2019) rijdt de Regiotaxi tot 20:00 uur.

Vaste ritten

Omdat vaste ritten tijdens feestdagen vaak niet doorgaan, zal het Callcentrum alle vaste ritten voor 1e of 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag annuleren. Heb je tijdens de kerstdagen een vaste rit waarvan je toch gebruik wilt maken? Meld dit dan uiterlijk op 20 december bij het Callcentrum.

Reserveren

Regiotaxi Flevoland is telefonisch te bereiken op 0900 ā€“ 222 88 77. Online reserveren kan via https://www.flevoland.nl/regiotaxi.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30