Afbeelding

Nieuwe tarieven bussen OV Regio IJsselmond

Algemeen

REGIO - Op 1 januari 2020 wijzigen de tarieven voor de bussen van OV Regio IJsselmond. Deze worden jaarlijks aangepast in lijn met de landelijke tarievenindex. Voor 2020 is deze vastgesteld op 2,23 %.

Wijzigingen

Het vaste opstaptarief (het basistarief dat een reiziger altijd betaalt, waar de reis ook naar toe gaat) is voor het hele land hetzelfde en komt uit op € 0,98. Het kilometer-tarief voor een reis met de OV-chipkaart bedraagt in Noordwest Overijssel € 0,191 en in Flevoland € 0,169.

Ook de tarieven van het kaartje bij de chauffeur wijzigen. Een ritkaartje voor een enkele reis gaat € 2,35 kosten of een veelvoud daarvan, afhankelijk van de afstand. Een kidskaartje kost in 2020 € 1,15, een dagkaart € 11,75 en een meermanskaart € 18.-

De tarieven voor het abonnement Altijd Vrij IJsselmond en het 2-sterabonnement wijzigen niet.

Alle informatie over de tarieven per 01-01-2020 is te vinden op www.ovregioijsselmond.nl.

De OV Regio IJsselmond bestaat uit provincie Flevoland (excl. Almere en Lelystad) en het noordwestelijke deel van Overijssel. De OV-reisplanner biedt de meest actuele informatie voor het plannen en de kosten van een reis.

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 15 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21