Afbeelding

Succes Magazine blikt vooruit op ondernemersverkiezingen in januari

Algemeen

ZEEWOLDE - Cees Steijger reikte donderdagmiddag 19 december tijdens de kerstborrel van de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) de eerste exemplaren van de lustrumuitgave van ā€˜Succesā€™ uit aan burgemeester Gerrit Jan Gorter en wethouder Egge Jan de Jonge (Economische Zaken). Het ā€˜magazine voor alle ondernemers van Zeewoldeā€™ verscheen ter gelegenheid van de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2020 en de Centrumondernemer van het jaar 2020.

Sinds 2014 organiseert de Bedrijfskring Zeewolde de plaatselijke ondernemersverkiezing. In 2017 kwam er naast de ā€˜Ondernemer van het Jaarā€™ de speciale ā€˜Aanmoedigingsprijsā€™ bij. Nieuw bij de komende uitreiking van de prijzen op donderdag 16 januari in The Lux is de verkiezing van ā€˜Centrumondernemer van het Jaarā€™. De genomineerden voor de verschillende titels worden in het extra dikke en fraai vormgegeven Succes Magazine uitgebreid geportretteerd. Voor ā€˜Ondernemer van het Jaarā€™ zijn de kanshebbers Picomel, Wittenburg Group en IkbenBoer en voor ā€˜Centrumondernemer van het Jaarā€™ Blue Line, Mode Plus by Birgit en De Winkeltjes. Ook de jury van de aanstaande verkiezingen wordt in het magazine voorgesteld: Luuk Salomons (aks voorzitter BKZ tevens juryvoorzitter), Linda Pelser (bestuurslid BKZ), Egge-Jan de Jonge (wethouder Economische Zaken), Maybritt Larsen (HR-manager Laren & Buhl, Ondernemer van het Jaar 2019), Peter-Jan de Boer (vestigingsdirecteur Lentink De Jonge Accountants en Belastingadviseurs) en Jacob Otto (Rabobank Flevoland). Succes Magazine werd gerealiseerd door Steijger Communications BV te Zeewolde.

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks ā‚¬ 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 2 uur geleden