Afbeelding

Inschrijving 15e editie Tour of Art 2020 van start!

· leestijd 1 minuut Algemeen

FLEVOLAND - Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober vindt de 15e editie plaats van de Tour of Art Flevoland, het grootste evenement op het gebied van Beeldende Kunst in Flevoland. Dit 3e lustrum zal niet ongemerkt voorbij gaan. Daarover later meer! De inschrijving voor deelname is nu gestart. Alle Flevolandse beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven. Inschrijven is mogelijk tot en met 2 maart.

Voor de meeste beeldend kunstenaars is het belangrijk dat hun werk bekeken kan worden door mensen die graag naar kunst kijken. De Tour of Art Flevoland biedt deze mogelijkheid. Tijdens het eerste weekend van oktober, 3 en 4 oktober, krijgen de tientallen Flevolandse kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren op een van de deelnemerslocaties van de Tour of Art. De organisatie zorgt er bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties voor dat er op elke locatie verschillende kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor de bezoekers.

De organisatie van de Tour of Art doet haar uiterste best om, middels ballotage, de kwaliteit van de getoonde kunst hoog te houden en zelfs steeds beter te maken. Ieder jaar worden alle inschrijvingen beoordeeld door een commissie van drie onafhankelijke en jaarlijks wisselende, ervaren beoordelaars, die een advies uitbrengen aan het bestuur. Op basis hiervan wordt de selectie voor deelname gemaakt. “Als organisatie hopen we voor deze jubileumeditie weer veel Flevolandse kunstenaars te mogen verwelkomen, liefst vanuit zo veel mogelijk plaatsen. We hopen dus ook wederom een aantal inschrijvingen uit Zeewolde te ontvangen!”

Beeldende kunstenaars, wonend in Flevoland, die graag mee willen doen, worden uitgenodigd op de website van Tour of Art Flevoland, www.tourofartflevoland.nl, te kijken voor de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier. Inschrijving is mogelijk tot en met uiterlijk 2 maart. “Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!”