Afbeelding

Gratis cursus Digisterker

Algemeen

ZEEWOLDE - De overheid werkt steeds meer digitaal en met een persoonlijke DigiD. Of het nu gaat om het aanvragen van zorg- of huurtoeslag, registreren in het donorregister, het doorgeven van een verhuizing of het vinden van een passende baan. Om iedereen te helpen hierin wegwijs te worden wordt vanaf donderdag 12 maart weer vier weken lang de gratis cursus Digisterker gegeven in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van anderhalf uur. Let op: het is geen internetcursus. Er wordt dus wel enige digitale ervaring van de deelnemers verwacht en men dient in het bezit te zijn van een e-mailadres en een mobiele telefoon.

Mocht de basiskennis van internet ontbreken dan kan er een gratis cursus ‘Klik & Tik’ worden gevolgd, waarin deze basiskennis wordt aangeleerd. Deze start op dinsdag 3 maart in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

De data van de cursus Digisterker zijn: 12, 19, 26 maart en 2 april. Tijd: van 11.00 tot 12.30 uur. Meer informatie over Digisterker? Kijk op www.digisterker.nl