Voorbeeld: De Leeuw Snacks en Gemeente Zeewolde bieden ouderen Coloriet een hapje eten en een tekening aan
Voorbeeld: De Leeuw Snacks en Gemeente Zeewolde bieden ouderen Coloriet een hapje eten en een tekening aan

Samen de coronacrisis door. Heb je een leuke actie? Meld het ons!

Algemeen

ZEEWOLDE – Het coronavirus legt het openbare leven zo goed als lam. Horeca, sportclubs, musea en openbare instellingen zijn gesloten. Ook veel winkels zijn dicht of beperkt open. De gevolgen daarvan zijn groot en vooralsnog niet te overzien. Maar de coronacrisis brengt ook saamhorigheid. De wil is er om samen de schouders eronder te zetten en elkaar te helpen in deze tijden van nood. Dat wordt zichtbaar door de uiteenlopende spontane en creatieve initiatieven die ontstaan bij zowel particulieren, organisaties als ondernemers.

De redactie van Zeewolde Actueel verzamelt graag alle acties, tips en andere lokale initiatieven die nog wél kunnen. Bijvoorbeeld een extra service, een online dienst aanbieden, veilig bestellen en bezorgen, elkaar op een of andere manier helpen of een bepaalde groep een hart onder de riem steken.

Initiatieven en acties, liefst met een leuke foto erbij, kunnen aangemeld worden op: redactie@zeewolde-actueel.nl. Deze zullen ook op Facebook worden gedeeld. Zeewolde Actueel deelt alleen berichten die binnen de richtlijnen van het RIVM passen.

Afbeelding
Koninklijk varen met de "Piet Hein" in Zeewolde Cultuur 12 uur geleden
René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 14 uur geleden
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 15 uur geleden