Afbeelding

Ook nu samen sterk voor collecte Fonds Gehandicaptensport

Algemeen

ZEEWOLDE - Mensen met een beperking staan al snel buiten spel als het om sport en beweging gaat. Door jaarlijks te collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport willen de Atletiekvereniging, de Voetbalvereniging en de Watersportvereniging Zeewolde zich inzetten voor meer sportaanbod voor deze doelgroep.

Hiermee steunen zij het Fonds Gehandicaptensport en bovendien helpt het ook de eigen verenigingen in het verder uitbouwen van hun sportaanbod voor deze doelgroep. In ruil voor hun inzet gaat namelijk 50% van de opbrengst in Zeewolde rechtstreeks naar de clubkas van de drie verenigingen. “En dat is mooi meegenomen, ook voor onze lokale sporters met een beperking!”, laten de bestuurders van de verenigingen weten.

In verband met de coronamaatregelen zal de collecte dit jaar helaas uitsluitend online plaatsvinden, via een digitale collecte bus. “Voor de doelgroep, maar ook voor de verenigingen zouden teruglopende opbrengsten een behoorlijke tegenvaller zijn. Voldoende reden om ook dit keer gul te geven.” De digitale collectebussen gaan open van zondag 29 maart tot en met zaterdag 4 april. Let op de berichten op social media of ga naar www.fondsgehandicaptensport.nl en kies voor de collectebus van Zeewolde Atletiek, Grenzeloos Bewegen, VV Zeewolde of de Watersportvereniging.