Afbeelding
Lowlands

Ook Lowlands gaat deze zomer niet door

Algemeen

BIDDINGHUIZEN – Met het schrappen van grote evenementen tot 1 september valt ook het doek voor Lowlands. Het populaire driedaagse muziekfestival dat sinds 1993 jaarlijks op het evenemententerrein van Walibi Nederland gehouden wordt, wordt verplaatst naar 20, 21 en 22 augustus 2021.

“Daar balen wij net zo hard van als jullie, want iedereen had er onwijs veel zin in”, schrijft de organisatie op haar website. “De kaarten waren in no time uitverkocht, artiesten, kunstenaars, schrijver, theatermakers, wetenschappers, foodies en crews waren geboekt en iedereen stond te popelen om naar Biddinghuizen te komen. Maar we kunnen niet anders: we’re in this together en iedereen begrijpt dat de maatregelen die door de overheid zijn getroffen nodig zijn. We kunnen nu alleen maar vooruitkijken en beloven je dat we van Lowlands 2021 een feest als nooit tevoren maken.”

Tickets blijven geldig

Lowlands is aangesloten bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijven de tickets geldig voor Lowlands 2021. Dat geldt ook voor de eventuele overige tickets zoals voor het parkeren, campercamping, accommodaties voor het Gllamcamp etcetera. Ook is het voor bezoekers mogelijk om hun ticket om te zetten in een tegoed voor andere concerten en evenementen of om een refund aan te vragen. Voor meer informatie: www.lowlands.nl/nieuws.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56