Afbeelding

Financieren van energiebesparende maatregelen in en aan uw woning

Algemeen

ZEEWOLDE - De Duurzaamheidslening maakt het mogelijk om energiebesparende maatregelen in en aan uw woning te financieren. Zo woon je energiezuiniger, comfortabeler én draag je bij aan een beter milieu. Het Energieloket Flevoland helpt graag een handje met het geven van onafhankelijk advies. Via de website van de gemeente en het Energieloket is alle benodigde informatie te vinden voor een digitale aanvraag.

Sinds de openstelling in 2013, met tijdelijke stop van 2016 tot begin 2018, hebben al bijna tweehonderd huishoudens gebruik gemaakt van de duurzaamheidslening. De gemeente hoopt dat meer en meer huishoudens hun woning energiezuiniger gaan maken. De duurzaamheidslening kan hierbij helpen.


Met deze lening kunnen mensen met een eigen woning duurzame en energiebesparende maatregelen treffen. Tot nu toe is de lening vooral ingezet voor het installeren van zonnepanelen. Naast energie opwekken wordt ook gekozen voor isoleren, zoals het plaatsen van HR++ glas en het vervangen van kozijnen en deuren.


Kijk voor meer informatie over de duurzaamheidslening gemeente Zeewolde op de website van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting. (Let op! Geld lenen kost geld.)

Afbeelding
René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 6 mei, 12:00
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 6 mei, 11:53
Afbeelding
Tessa Schoots niet in de prijzen tijdens EK Taekwon-Do Sport 6 mei, 10:31