Afbeelding

StorTies baby- en kinderkleding van shop-in-shop naar een eigen winkel

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE – Aan het Kerkplein 5 opende vrijdag 3 juli de nieuwe baby- en kinderkledingwinkel StorTies. Daarmee heeft eigenaresse Tanisha Stor een belangrijke nieuwe stap gezet in haar ondernemerschap. Een jaar geleden startte ze in De Winkeltjes met het borduren en bedrukken van onder meer (geboorte-)kussens, handdoeken, (bedrijfs-)kleding en babyartikelen zoals slabbetjes, ‘tuttels’ en badjasjes. Die paar meter winkelruimte breidde door de aanvulling met baby- en kinderkleding steeds verder uit. Logisch dat het tijd werd voor een eigen winkel!

“Eigenlijk is het een beetje een uit de hand gelopen hobby”, geeft Tanisha lachend aan, die vanuit huis is begonnen met het borduren en bedrukken van allerhande textiel. “Het ondernemerschap smaakte naar meer, dus toen deze locatie voorbij kwam heb ik de kans met beide handen aangegrepen.”

De met zorg ingekochte collectie biedt ruime keuze in kleding vanaf maat 56 tot en met 176. Bij StorTies vindt je geen dertien-in-een-dozijnkleding! Eerder kleding voor jongens en meisjes (vanaf 4 jaar) met een eigen(wijze) stijl! Zo vind je er bijvoorbeeld vrolijke petticoat tutu’s, met pailletjes geborduurde feestjurkjes (Yoyo S.) maar ook soepel vallende overslagjurkjes in een trendy print voor zowel moeder als dochter! Met comfortabele en sterke korte broeken, bijpassende polo’s of t-shirt (met lichtjes!) en stoere spijkerjasjes biedt StorTies ook voor jongens een leuke collectie. En niet onbelangrijk: tegen een aantrekkelijke prijs. “Dat is ook mijn streven”, licht Tanisha toe, “om niet te dure kleding aan te bieden, maar wel van goede kwaliteit.” Met bijpassende hippe riemen, rugzakken, en schoenen is de kindergarderobe compleet te maken!

Voor het laten maken van een traditionele luiertaart (in diverse vormen) ben je bij StorTies ook aan het juiste adres. Dat geldt ook nog steeds voor het laten bedrukken en borduren van artikelen. Leuk voor een heel persoonlijk cadeau; voor jezelf maar ook om weg te geven! De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij StorTies kun je ook online winkelen: www.storties.nl