Koren C-us-sing en Vocal Flavour stoppen en sluiten af met professionele clip

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE - Na bijna 10 jaar samen zingen, heeft het bestuur van de koren C-us-Sing en Vocal Flavour besloten te stoppen. Het teruglopend aantal leden, toenemende intensieve werkzaamheden van dirigent Rohan Poldervaart en de corona crisis die letterlijk en figuurlijk de muziek stop zette, waren bij elkaar genomen de redenen om een punt achter een prachtig tijdperk te zetten.

Perfecte afsluiter met professionele clip

Dirigent Poldervaart wilde niet zomaar afscheid nemen van zijn koren en presenteerde daarom tijdens de feestelijke afsluiting van het korentijdperk een hele bijzondere clip bij de sponsor van het afscheid van de koren in Kok Cinemaxx. De groep heeft onder leiding van Poldervaart het nummer Streets van Kensington in een meerstemmig jasje gestoken. Het resultaat op een prachtig bioscoopscherm was verbluffend: de koorleden waren zonder uitzondering enthousiast en trots op de prestatie die ze samen hebben neergezet.

Ondanks de teleurstelling over het stoppen van de koren, hebben alle leden hun schouders eronder gezet om een clip van hoog niveau neer te zetten. ”Ik vond het belangrijk om zo’n lange periode samen zingen positief af te sluiten. Door corona werden we heel erg beperkt in de mogelijkheden, maar met de creativiteit van ons team hebben we er een project van gemaakt om alleen maar trots op te zijn”, aldus Poldervaart. “Door de clip op groot scherm te tonen aan alle koorleden, hebben we een positieve laatste avond met elkaar gehad. Ik hoop dat de meiden en jongens in ieder geval blijven zingen en dat we elkaar vaak tegen zullen komen in Zeewolde.”

Het bestuur van de beide koren wil de sponsoren van afgelopen jaren hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van alle mooie optredens, concerten, busreizen en speciale evenementen!