Afbeelding

Groot onderhoud bedrijventerrein Trekkersveld I en II

Algemeen

ZEEWOLDE - Op Trekkersveld I en II worden het komende anderhalf jaar op drie percelen werkzaamheden voor groot onderhoud en vernieuwing van het openbaar gebied uitgevoerd. de werkzaamheden starten op 17 augustus en zijn klaar in december 2021.

De werkzaamheden omvatten: de aanpassing en het herstel van wegen en inritten, riolering en drainage, het groen en de groenstructuur; de aanleg van een watergang met civieltechnische duikers langs de Spiekweg en het klimaatbestendig inrichten van de omgeving van de truckersparkeerplaats, Supertank en Restaurant Tung.

“De gemeente Zeewolde vindt het van groot belang dat de werkzaamheden klantvriendelijk, duurzaam en aangepast op de klimaatverandering worden uitgevoerd. Bij het ontwerp, de maatregelen, de aanbesteding en de uitvoering is met deze uitgangspunten rekening gehouden. Het resultaat van de werkzaamheden is een toekomstbestending industrieterrein dat weer veertig jaar mee kan.”, aldus wethouder Egge Jan de Jonge.

Aannemer Dura Vermeer voert de werkzaamheden uit. Dat gebeurt op een klantvriendelijke manier door de werkzaamheden af te stemmen met de gevestigde bedrijven, zoals voorbeeld de bereikbaarheid van de bedrijven tijdens de werkzaamheden te waarborgen. De overlast die mogelijk kan ontstaan door asfalteringswerkzaamheden worden beperkt door in de nacht te asfalteren. Voor vragen is er een omgevingsmanager aangesteld die 24 uur per dag bereikbaar is via het e-mail adres trekkersveldbereikbaar@duravermeer.nl

Meer informatie is vanaf 17 augustus te vinden op www.trekkersveldbereikbaar.nl