Afbeelding

Verkeersonderzoek Zeewolde sluit 22 september

Algemeen

ZEEWOLDE - In september is de gemeente gestart met het onderzoek naar verkeer en vervoer en naar de verkeersveiligheid in Zeewolde. Bewoners en ondernemers hebben nog een aantal dagen om de vragenlijst in te vullen via www.verkeerzeewolde.nl. In de enquĆŖte wordt verkeersdeelnemers gevraagd naar de ervaring met het verkeer in Zeewolde.

De uitkomsten van de enquĆŖte zijn belangrijk voor het maken van beleid op het gebied van verkeer, vervoer en verkeersveiligheid. Daarom wil de gemeente graag dat zoveel mogelijk inwoners en ondernemers de vragen beantwoorden, zodat er een compleet beeld komt van het verkeer in Zeewolde. ā€œWe roepen daarom iedereen die dit nog niet gedaan heeft op om de enquĆŖte in te vullen. Het maakt niet uit op welke manier u deelneemt aan het verkeer. Iedere inwoner en ondernemer van Zeewolde mag de enquĆŖte invullen.ā€ De sluitingsdatum van het onderzoek is 22 september 2020.

De gemeente Zeewolde gaat met behulp van de resultaten uit het onderzoek aan de slag met het nieuwe Gemeentelijke Verkeer- en Vervoersplan (GVVP) en andere beleidsstukken. Het verkeersonderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau KiekendiefPerspectief. De resultaten zullen naar verwachting eind september bekend zijn.

Meer informatie en de enquĆŖte vindt u op www.verkeerzeewolde.nl.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30