Afbeelding

Indienen projectplannen Lokaal Sport- en Beweegakkoord

Algemeen

ZEEWOLDE - Na een ontwikkelperiode van een half jaar ligt er nu een prachtig Sport- en beweegakkoord in de gemeente Zeewolde. Een akkoord dat tot stand is gekomen met de medewerking van meer dan vijftig sportverenigingen, scholen en andere maatschappelijke organisaties. Een akkoord dus van ons allemaal!

Vrijdag 11 september is tijdens het live- event ‘Zeewolde voor elkaar’ het startschot gegeven voor de uitvoering. Ter ondersteuning van deze uitvoering is er voor de gemeente Zeewolde € 20.000,- per jaar beschikbaar voor de periode 2020-2022. Om in aanmerking te komen voor uitvoeringsbudget kunnen organisaties, maar ook individuen, vanaf heden projecten en initiatieven aandragen. Op www.sportencultuurzeewolde.nl is na te lezen hoe dit in zijn werk gaat en waar een project aan moet voldoen.
Na indiening beoordeelt het begeleidingsteam of het project past bij de ambities uit het Sport- en Beweegakkoord en de gestelde criteria.

De eerste ronde voor het indienen van projecten en initiatieven sluit op 1 november. In de loop van het voorjaar 2021 volgen nog twee ronden waarbij er per ronde maximaal 10.000 euro uitvoeringsbudget beschikbaar wordt gesteld.

Voorlichtingsavond

Meer informatie nodig? Kijk op www.sportencultuurzeewolde.nl of kom op donderdag 24 september naar de voorlichtingsbijeenkomst voor meer inspiratie en toelichting. Van 19.30 tot 21.00 uur staat het begeleidingsteam klaar voor het beantwoorden van alle vragen of het toetsen van ideeën. Aanmelden voor deze avond: info@sportencultuurzeewolde.nl. Dan ontvang je meteen informatie over de locatie van deze bijeenkomst.