Afbeelding
bs 't Wold

‘t Wold maakt kans op € 10.000,- van het ANWB Fonds

Algemeen

ZEEWOLDE - Basisschool ‘t Wold heeft een project ingediend om blinde geleide tegels te plaatsen voor de stoep, langs de school (Jolpad) tot aan de Flevoweg. Met dit project hoopt de school kans te maken op een financieel steuntje in de rug van het ANWB Fonds. 

De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft per provincie namelijk € 10.000,- weg aan het meest inspirerende maatschappelijke initiatief op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd. ’t Wold een handje helpen het project te realiseren kan door op het project te stemmen. Dat kan tot 24 november.

Op ‘t Wold zitten kinderen met ouders die slechtziend zijn en met een geleide stok moeten lopen. Het voetpad naast de school is heel smal en daarnaast loopt een druk fietspad. “Een van de motto’s van onze school is dat deze toegankelijk is voor iedereen”, schrijft de school. “Nu komt dat in het geding. ’t Wold wil dan ook graag het budget gebruiken om naast de school op het smalle voetpad geleide tegels aan te brengen.”

Stemmen kan tot 24 november op anwb.nl/stem. Na de stemronde volgt per provincie een top drie van meest populaire projecten, waaruit de adviescommissie van het ANWB Fonds in iedere provincie één winnaar kiest.

Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken.