Afbeelding
LOZ

LOZ presenteert: Van de Beek Draait Door Kerstspecial in samenwerking met Rotary Club

Algemeen

ZEEWOLDE – Bij Lokale Omroep Zeewolde (LOZ) start woensdag 23 december een wel hele bijzondere uitzending van ‘Van de Beek Draait Door’. In samenwerking met Rotary Club Zeewolde gaat LOZ langs bij mensen om ze een leuke attentie te bezorgen.

Het betreft een primeur want deze kerstspecial wordt door LOZ van 19.00 tot 23.00 uur uitgezonden via TV en radio! “Dus kan het kijken even niet, luister dan in ieder geval mee naar deze hele bijzondere kerstuitzending”, aldus presentator Jan van de Beek. “En wat zou een kerstuitzending zijn zonder de Kerstman en zijn rendier, want ook die zijn erbij!”

Hart onder de riem

“Juist in dit bijzondere jaar willen we stilstaan bij die mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken, of juist een bedankje omdat ze voor een ander klaar hebben gestaan”, lichten de initiatiefnemers toe. “Ken jij dus iemand die een hart onder de riem verdient, of die juist iets bijzonders heeft gedaan voor een ander? Meld deze persoon dan aan en wie weet staan wij 23 december dan wel bij hem of haar voor de deur.” Aanmelden kan via www.lokaleomroepzeewolde.nl/hart-onder-de-riem. Het programma wordt indien nog aangepast aan de dan geldende Covid-19 maatregelen.

Verlichte kersthuizen

Ook worden er drie prijzen uitgereikt voor de verkiezing van het ‘Mooiste kersthuis’. Hierop kan gestemd worden van 19 tot en met 22 december. De drie huizen, tuinen en/of balkons met de meeste stemmen zullen worden bezocht en verrast met een prijs, beschikbaar gesteld door Winkelhaven Zeewolde en Puur Zeewolde.

Kerstwens

Heb je nog een bijzondere of mooie kerstwens? Laat dit dan tijdens de uitzending weten via WhatsApp (+31 85 06 40 737) en wie weet komt deze onder in beeld voorbij.