Afbeelding
BERTILVANBEEK.NL

Collectanten halen 600 euro op voor stichting het Gehandicapte Kind

Algemeen

ZEEWOLDE -  Negen Zeewolder collectanten gingen van 9 tot en met 14 november 2020 voor stichting het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK)  langs de deuren of collecteerden digitaal en haalden samen € 606,08 op. Landelijk is een recordbedrag opgehaald van wel €922.830,-

“Dit was nooit gelukt zonder de hulp van vele (digitale) collectanten, projectpartners die volop meehielpen en alle gulle gevers. Iedereen voelde de noodzaak om er juist nú te zijn voor kinderen met een handicap. Want nog meer dan anders verkeren zij in een isolement. Het Gehandicapte Kind bedankt iedereen voor zijn geweldige bijdrage”, laat de stichting weten. 

Samen opgroeien
Met dit geld steunt het Gehandicapte Kind projecten op het gebied van samen spelen, sporten en leren voor kinderen met een handicap. Bijvoorbeeld door speeltuinen toegankelijk te maken, sporten als RaceRunning en Framevoetbal te introduceren en Samen naar School klassen op te richten binnen de basisschool in de buurt. Zo zorgt de stichting ervoor dat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten en leren kennen.

Meehelpen
In 2021 ook een handje helpen bij het collecteren? Neem dan contact op met Nick Creemers (email: nickcreemers@outlook.com). Geen collectant aan de deur gehad, maar wel een bijdrage willen doen? SMS dan VRIENDJES naar 4333 en geef eenmalig  3 euro of geef via www.gehandicaptekind.nl.