Afbeelding
Windesheim Flevoland

Online voorlichting deeltijdopleidingen bij Windesheim

Algemeen

ALMERE/ZWOLLE - Hogeschool Windesheim organiseert voor de vierde keer een online voorlichting voor haar deeltijdopleidingen in Almere en Zwolle. Van 8 t/m 11 maart zitten opleidingscoördinatoren en docenten klaar om online vragen te beantwoorden. 

Een volgende stap maken in je werk of denk je over een switch in je loopbaan? Twijfel je nog over welke opleiding daar het beste bij past? Of heb je vragen over de opleiding die je misschien in deeltijd wilt gaan volgen? Meld je dan aan voor de online voorlichting voor de deeltijdopleidingen van Windesheim.

Ook in tijden van corona helpt Windesheim graag bij het maken van een juiste keuze voor een vervolgopleiding. Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een fysieke open avond te organiseren in onze gebouwen, maar er kan wel online kennis met Windesheim gemaakt worden. “Zo bieden wij tijdens deze open avonden de mogelijkheid om presentaties en/of voorlichtingsvideo’s te bekijken en te chatten met onze docenten. Dit zijn docenten van deeltijd bachelor- en post hbo-opleidingen, Associate degrees, masters en cursussen. Onze medewerkers van het Studiesuccescentrum en Studentenservices zitten daarnaast ook klaar om vragen over bijvoorbeeld loopbaan, toelating en financiën te beantwoorden.”

Aanmelden voor deze online voorlichtingsweek voor deeltijdopleidingen kan via www.windesheim.nl/openavond

Kijk voor meer nieuws en persberichten van hogeschool Windesheim op: www.windesheim.nl/nieuws