Afbeelding
Zeewolde Winkelhaven

Koopjesjagen tijdens de Koopjesdagen!

Algemeen

ZEEWOLDE - Helaas geen Nacht van Zeewolde dit jaar, maar wel een weekend waarin bezoekers op koopjesjacht kunnen; tijdens de zgn. Koopjesdagen. De eerste editie van Koopjesdagen Zeewolde vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus. Dat gebeurt in de vorm van een markt waarbij gezelligheid voorop staat. De centrumondernemers verrassen deze twee dagen de bezoekers met leuke Ć©n unieke aanbiedingen. ā€œAanbiedingen die je niet kunt laten lopen!ā€, laten ze weten.  

De organisatie is in handen van de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ). ā€œDit evenement komt dit jaar in de plaats van de Nacht van Zeewolde, omdat het ook dit jaar helaas nog lastig is om te organiseren door de nog geldende maatregelenā€, aldus Alona Kastrop, centrumcoƶrdinator VCZ. ā€œMaar wij gaan ervanuit in 2022 gewoon weer een echte spectaculaire Nacht Van Zeewolde neer te kunnen zetten. 

Voor het laatste vakantie weekend geldt, kom gezellig winkelen, strijk neer op een van de gezellige terrassen voor een hapje of een drankje en geniet van alles om u heen. De ondernemers staan voor u klaar en ontvangen u met plezier.ā€ 

Met diverse leuke activiteiten op het Kerkplein wordt op de Koopjesdagen ook aan de kinderen gedacht. 

Bij de toegang van het centrum staan welkomstborden met daarop de richtlijnen voor het bezoek en looproutes zijn aangegeven. De Koopjesdagen zijn op vrijdag 27 augustus van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 28 augustus van 09.00 tot 17.00 uur. 

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks ā‚¬ 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 2 uur geleden