Afbeelding
poster

Inwoners Zeewolde mogen stemmen op naam voor nieuw grand café

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE - Inwoners van Zeewolde kunnen tot 27 oktober a.s. een stem uitbrengen op drie geselecteerde namen voor het nieuw te openen grand café in Zeewolde, grenzend aan Coloriet de Sfinx. De stem kan eenvoudig worden doorgegeven via coloriet.nl/cadeau-voor-zeewolde

Eind dit jaar is Zeewolde een grand café rijker. Een fijne plek aan de Flevoweg (grenzend aan Coloriet de Sfinx), waar je gezellig kunt eten en drinken en mee kunt doen aan tal van evenementen. “Het is een plek voor alle inwoners. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen in Zeewolde mee kan denken”, vertellen projectspecialist Martie Boersma en projectmedewerker Trudy de Jong enthousiast.

“Inwoners denken mee bij de voorbereidingen. Omwonenden en andere betrokkenen, waaronder de woningbouwvereniging en de cliëntenraad van Coloriet, zijn nauw betrokken. Zij adviseren ons in een klankbordgroep over de precieze invulling en denken mee. De leden uit de klankbordgroep denken goed mee en zijn best kritisch. Mooi om te ervaren dat er leuke ideeën uit voortkomen.”

Bij een nieuw grand café hoort uiteraard een passende naam. Ook hier worden de inwoners van Zeewolde bij betrokken. “De afgelopen weken werden er ruim 25 leuke en originele namen aangedragen voor het grand café. Samen met de klankbordgroep maakten we hier een top 3 van, waar Zeewoldenaren tot 27 oktober op kunnen stemmen. De geselecteerde namen zijn: Beneden, De Buren of Saam. De naam met de meeste stemmen hangt vanaf december aan de gevel!”

Het uitbrengen van een stem op de favoriete naam kan via coloriet.nl/cadeau-voor-zeewolde. Omwonende hebben een ansichtkaart in de brievenbus ontvangen en kunnen via dit kaartje een stem uitbrengen. Dit kaartje mag in de brievenbus bij Coloriet aan de Flevoweg. “We hopen op veel stemmen en kijken uit naar een feestelijke opening. Ondertussen zitten we niet stil. We zijn volop bezig met de verbouwing van het grand café. De ruimte, die als een echt cadeau met cadeaupapier is ingepakt, krijgt een nieuwe keuken en wordt sfeervol ingericht”, vertellen ze.