Afbeelding
Eigen foto

Jubilerende Philadelphia organiseert weer een Wintermarkt

Algemeen

ZEEWOLDE - Philadelphia bestaat dit jaar 60 jaar. Dat is vorige maand gevierd met een gezellige feestweek vol muziek en activiteiten, waarbij ook al wat voorwerk is gedaan voor de Wintermarkt op vrijdag 3 december.  

Zo verzorgde zangeres Lotte op Philagilde een feestelijke middag met Nederlandstalige muziek. Er werd volop mee gezongen en gedanst. Op de woonlocatie Philahof kwam een goochelaar op bezoek. Vorige week pikten de cliënten een graantje mee van het vrolijke Beweegfestijn in de nieuwe sporthal.
Na alle feestjes wordt er weer volop gewerkt op Philagilde. Elke dag wordt de was gedaan voor de woonlocatie van de Kastanjelaan er wordt inpakwerk verzorgd voor verschillende bedrijven uit de omgeving. Er is tevens tijd voor creatieve bezigheden zoals het maken van ambachtelijke koolzaadkaarsen, gebrande tapas planken, tassen bedrukken en maken van woondecoraties. Deze artikelen zijn te straks te koop op de jaarlijkse Wintermarkt.

Deze vindt plaats op vrijdag 3 december van 14.00 -20.00 uur.  Vorig jaar vond in verband met corona de wintermarkt online plaats.  ”We hopen dit jaar weer fysiek bezoekers te mogen ontvangen.” In verband met de veiligheid wordt de markt zoveel mogelijk buiten georganiseerd met kraampjes en vuurkorven. Voor de Wintermarkt wordt Philagilde dit jaar gesponsord door Iscent, waar elke week parfumflesjes voor gevuld worden en stofzuigerballetjes voor worden ingepakt, en Tuincentrum Oosteinde, Taarten uit Zeewolde en Snackmobiel.