Brandweer Zeewolde ondersteunt collecte Nederlandse Brandwonden Stichting
Brandweer Zeewolde ondersteunt collecte Nederlandse Brandwonden Stichting Eigen foto

Collecte Brandwonden Stichting brengt in Zeewolde ruim € 3.000 op

Algemeen

ZEEWOLDE - In de week van 10 tot en met 16 oktober vond de jaarlijkse collecteweek van de Nederlandse Brandwonden Stichting plaats. Met een opbrengst van ruim € 3.000 kan in Zeewolde worden teruggekeken op een zeer succesvolle collecte!

De landelijke opbrengst is nog niet exact bekend omdat er nog steeds geld kan worden gestort, maar de stand tot vorige week was al ruim € 1.600.000,00 ofwel 1,6 miljoen euro! Als alles later dit jaar is afgerond en goedgekeurd door de accountant dan wordt de definitieve opbrengst nog gedeeld.

De Nederlandse Brandwonden Stichting bedankt de brandweer van Zeewolde voor de prettige samenwerking, alle collectanten én alle mensen die een gift hebben gedaan.

Volgend jaar ook als collectant een bijdrage leveren? Neem dan contact op via www.brandwondenstichting.nl / tel. 0251 – 27 55 55. Collectanten worden zoveel als mogelijk ingedeeld in de eigen wijk of, als je dat juist niet wilt, in een andere wijk. De Nederlandse Brandwonden Stichting is ook nog op zoek naar een coördinator voor het postcodegebied 3893.

Afbeelding