Afbeelding

Nationaal MS Fonds zoekt collectanten

Algemeen

ZEEWOLDE - Multiple Sclerose (MS) is een progressieve ziekte van het zenuwstelsel en de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. De oorzaak is nog steeds niet bekend en er is nog geen genezing mogelijk. De droom van het Nationaal MS Fonds is een toekomst zonder MS. Daarom zoekt het Nationaal MS Fonds collectanten om in de week van 27 juni tot en met 2 juli geld in te zamelen.

Er zijn in Nederland meer dan 25.000 mensen met MS; een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Vooral jonge mensen tussen de 20 en 40 jaar worden door deze ziekte getroffen. Zij zijn in de bloei van hun leven en gaan een onzekere toekomst tegemoet.

Word collectant
Met de opbrengst van de collecte maakt het Nationaal MS Fonds onder andere wetenschappelijk onderzoek mogelijk naar de oorzaak van en de oplossing voor MS. Ook zetten zij zich in voor het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg.

“Door voor ons te collecteren, kunt u hieraan bijdragen. U bepaalt zelf hoe en hoe lang u collecteert. Voor iedereen is er een passende manier van collecteren. Dat kan met een collectebus langs de deuren in uw buurt. Maar ook thuis op de bank met uw mobiele telefoon kunt u via een betaalverzoek geld ophalen bij vrienden en familie.”

Voor meer informatie en/of aanmelden:  www.nationaalmsfonds.nl/collecteren.
Nu al in actie komen kan ook door een digitale collectebus aan te maken op www.digicollect.nationaalmsfonds.nl. “Zo kunt u het hele jaar door collecteren!”

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56