Afbeelding
Foto: Provincie Flevoland

Open dag bouwplaats turborotonde Ganzenweg/Knardijk

Algemeen

ZEEWOLDE - Weleens onder een viaduct doorgelopen waar nog aan wordt gewerkt? Het bouwwerk van dichtbij bekijken, of meer weten over asfalteren, liggers hijsen of beton storten?

Provincie Flevoland nodigt belangstellenden van harte uit om zaterdag 27 augustus naar de open dag van de kruising Ganzenweg-Knardijk bij Zeewolde te komen.

In Zeewolde wordt sinds 2020 de turborotonde Ganzenweg-Knardijk omgebouwd zodat het wegverkeer hier straks weer vlot en veilig kan doorrijden. De rotonde is verwijderd en er is een opening in de dijk gemaakt voor de nieuwe weg. Tijdens de open dag is het bouwterrein open voor iedereen die wil komen kijken. Werp een blik achter de schermen, maak een fietstocht langs de Hoge Dwarsvaart, teken met stoepkrijt op het nieuwe asfalt en kom meer te weten over de bouwput en machines, bouwtechnieken en het viaduct. Er is van alles te zien en te beleven voor jong en oud. Dit is uw enige kans, want vanaf 7 september gaat het vernieuwde kruispunt open voor het verkeer.

Het werk aan de weg is van dichtbij te bekijken van 10.00 tot 14.00 uur. Toegang gratis. De fiets of auto is te parkeren bij Harderhaven 32 (restaurant Huus van Guus). Vanaf daar worden bezoekers met een pendelbusje van en naar het bouwterrein gebracht. Meer informatie: www.Flevoland.nl/opendagen

!