Dalkruid
Dalkruid Foto: Zeewolde Actueel

Dalkruid: relaxte pleisterplaats tijdens Nacht van Zeewolde

Algemeen

ZEEWOLDE – Het met hoge bomen omzoomde Dalkruid is tijdens de Nacht van Zeewolde voor veel mensen een gewilde pleisterplaats. Niet zo vreemd, want het is daar altijd aangenaam vertoeven onder de sfeervol verlichte pagodetenten. Met dank aan Juwelier Goudsmid Niels Christoffels belooft het komende Nacht van Zeewolde weer genieten te worden op dit mooie plekje.

Zonder al te veel decibellen kun je hier even bijkomen van de drukte in het centrum. Neem plaats en geniet van een uniek glas wijn van Zeewolder bodem, door Wijngoed Wilgenhorst op gepaste wijze geschonken vanuit een bar in de vorm van een wijnvat. Voor een heerlijk geurende verse kop koffie met een ‘smile’ staat Woodie’s Hut paraat, bestaande uit een unieke tot koffiewagen omgebouwde rode VW-bus.

Aanbiedingen

Maar natuurlijk kun je ook even winkelen op het Dalkruid! De winkel van Juwelier Niels Christoffels is tot middernacht open. Klanten worden in de winkel verwelkomd met een hapje en een drankje. Traditioneel geldt tijdens de Nacht van Zeewolde een korting van 10% op vrijwel de gehele collectie. “Daarnaast doen we vrijdag en zaterdag overdag mee met de Koopjesdagen waarbij we mooie outlet-aanbiedingen in horloges hebben”, aldus Niels.

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 15 apr, 13:38
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 15 apr, 10:46
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
Afbeelding
Eerste plaats voor Tessa Schoots Rotterdam Taekon-do Cup Sport Instagram 14 apr, 23:45
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29