Afbeelding
Foto: freepick

Kinderkledingbeurs in De Schuilhof

Algemeen

ZEEWOLDE - Met de huidige economie, is het voor veel mensen lastig om rond te komen. Om een steentje bij te dragen organiseert De Schuilhof een kinderkledingbeurs. De opbrengst van de beurs gaat naar de Arme kant van Zeewolde (stichting AKZ).

De kinderkledingbeurs is op vrijdag 7 oktober van 19.00 - 21.00 uur en op zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 13.00 uur. Op de beurs kan gepind worden. Contant betalen kan ook, maar de voorkeur is via de pin.  

Inleveren van kleding
Om de beurs mogelijk te maken is er wel kleding nodig. Mensen die kinderkleding vanaf maat 80 t/m 176 in willen leveren kunnen zich tot zondag 25 september aanmelden via de mail: kledingbeurszeewolde@outlook.com.

Het inleveren van de kleding kan op dinsdag 4 oktober van 19.00 - 21.00 uur of op woensdagochtend 5 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Inleverlocatie is in de kerk, De Schuilhof, Elzenlaan 2. “Het is mogelijk om een deel van de opbrengst zelf te ontvangen. 50% gaat altijd naar het goede doel. Bij aanmelding krijgt u prijskaartjes met streepjescode van ons, om uw eigen kleding te prijzen.”

Aan het eind van de beurs kan, indien gewenst, de niet verkochte kleding weer opgehaald worden. Niet opgehaalde kleding wordt naar De Basisz/kledingbank gebracht. “Met de opbrengst worden de onkosten gedekt. Als u kiest voor de optie 50%, zal het geld van de verkochte kleding binnen 14 dagen na de beurs, naar uw rekening worden overgemaakt.”

Eventuele vragen kunnen gemaild worden via kledingbeurszeewolde@outlook.com

Voor meer informatie over de beurs, kijk op: www.schuilhof.nl/kledingbeurs/

!