Afbeelding
Foto: IVN

Natuur fotospeurtocht met IVN Zeewolde

Algemeen

ZEEWOLDE - Vanuit de Roode Schuur organiseert IVN Zeewolde op zondag 21 mei een gezellige en uitdagende fotospeurtocht voor het hele gezin door de mooie natuur van het Horsterwold. 

Met de speurtocht kunnen kinderen actief de natuur in en er spelenderwijs meer over leren. De routes gaan over half verharde paden door een divers bos met loof- en naaldbomen. Na ongeveer een uur komen de deelnemers weer uit bij de Roode Schuur. Aan het eind van de speurtocht staat een glas ranja klaar voor alle kinderen.

De speurtocht start vanaf 13.30 uur bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29 in Zeewolde. Inloop vanaf 13.00 uur. Laatste startmoment is 15.00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Kosten: € 2,50 voor alle kinderen, begeleiders lopen gratis mee. Tip: Pas je kleding/schoeisel aan bij de weersomstandigheden. Parkeren kan bij de Roode Schuur of bij de begraafplaats.

De Roode Schuur is tussen 13.00 en 16.00 uur open voor bezichtiging. In de expositieruimte vindt u opgezette dieren, natuurfoto’s, en een wisselende natuurtafel. Voor kinderen zijn diverse (interactieve) spellen te doen. Loop gerust even binnen. Er is koffie, thee en limonade verkrijgbaar.