Afbeelding
Foto: Oranjevereniging Zeewolde

Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen

Algemeen Instagram

ZEEWOLDE – Op Koningsdag, 27 april om 14.00 uur op de atletiekbaan, nemen de teams Dorp (blauw) en Buitengebied (groen) het tegen elkaar op tijdens het sportieve spel Zeewolde Kruist de Buizen.

De opdracht is om zo snel mogelijk plusminus 400 meter PVC-buizen met een lengte van vijf meter en een diameter van 125 mm te koppelen en vervolgens weer op te ruimen. Het traject bestaat uit diverse routes, elk voorzien van enkele hindernissen. Het winnende team is het eerste team dat alle routes heeft afgerond.

De basis van de teams is inmiddels gelegd. Op donderdag 18 april is er een bijeenkomst bij De Leeuw Snacks in de Kerkstraat waar de (hulp-)coaches onder andere het parcours zullen bespreken.

Belangstellenden die het team Dorp of Buitengebied al in de voorbereidingen willen ondersteunen zijn daarbij van harte welkom. Kom langs of mail naar info@oranjevereniging-zeewolde.nl

De dagen voorafgaand aan Zeewolde Kruist de Buizen wordt er hard gewerkt om de teams (elk 100 leden) bijeen te krijgen. Wil je ook meedoen? Je kunt een plek in een van de teams claimen door een T-shirt op te halen bij De Leeuw Snacks.

Afbeelding