Woning van familie Van EE aan Moermond, Polderwijk
Woning van familie Van EE aan Moermond, Polderwijk Eigen foto

Gezocht: Wie heeft het ‘Mooiste Kersthuis’ van Zeewolde?

Cultuur

ZEEWOLDE - Ben jij ook zo’n kerstfanaat die deze maand volop uitpakt met lichtjes, kerstballen, gekleurde bomen, laserverlichting of een opblaasbare Rudolf in de tuin? Meld je dan vóór 17 december aan voor de verkiezing ‘Mooiste Kersthuis’ van Zeewolde en wie weet komt Puur Zeewolde jou die prijs wel overhandigen de woensdag voor kerst.

Het enige wat je hoeft te doen is jouw foto of video (max 10 seconden) van jouw verlichte huis, balkon of tuin te delen met info@puurzeewolde.nl. Of stuur je inzending via een privébericht aan de Puur Zeewolde FB pagina vóór de 17e. Van 19-22 december kan er online worden gestemd op de inzendingen. Op de 23ste december wordt tijdens een live uitzending van de Lokale Omroep Zeewolde bekend gemaakt wie dit jaar er met deze titel vandoor gaat. 

Tip: een heel neutraal, hip of minimalistisch kersthuis is ook inspirerend. Herken jij jezelf hierin, meld jouw huis dan ook vooral aan!

De verkiezing ‘Mooiste Kersthuis’ is een gezamenlijke actie vanuit Verenging Centrumondernemers Zeewolde, Lokale Omroep Zeewolde, Spot Coaching en stichting Puur Zeewolde.

Voor overige informatie: info@puurzeewolde.nl / info@zeewoldewinkelhaven.nl