Raadzaal
Raadzaal Gemeente Zeewolde

Kunstenaars gezocht voor expositie in gemeentehuis

Cultuur

ZEEWOLDE - Het college van burgemeester en wethouders in Zeewolde geeft kunstenaars de gelegenheid hun kunstwerken te exposeren in de raadzaal van het gemeentehuis in Zeewolde.

Zeewolder kunstenaars kunnen een solo-expositie inrichten met schilderijen of foto’s voor minimaal 4 weken en maximaal 8 weken. De expositie kan starten vanaf 1 juli 2021. Heeft u interessante werken of een mooie expositie en wilt u dit tonen in het gemeentehuis? Dan is dit een mooie gelegenheid!

In de raadzaal kunnen aan de lange wand 4 tot 8 kunstwerken hangen. Hierbij moet het aanwezige ophangsysteem worden gebruikt, er mogen geen vaste elementen op, aan of in de muren worden aangebracht.

De expositie is te bezoeken tijdens de openingsuren van het gemeentehuis, mits de raadzaal vrij is. De raadzaal wordt gebruikt voor bijeenkomsten met in- en externen, huwelijken en vergaderingen waarvan de raads- en commissievergaderingen live gestreamd worden. De gemeente geeft publiciteit aan de tentoonstelling via de gemeentelijke website www.zeewolde.nl, een persbericht aan de lokale media en via de social media kanalen.

Belangstelling?
Heeft u belangstelling om in de raadzaal te exposeren of wilt u meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden? Neem dan contact op met de gemeente Zeewolde per telefoon: 036 5229450 of per mail via facilitair@zeewolde.nl.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56