de zomerveer meert aan bij de boulevard in Harderwijk
de zomerveer meert aan bij de boulevard in Harderwijk Zeewolde Actueel

Met de ‘waterbus’ genietend naar de overkant

Cultuur

ZEEWOLDE – Even gezellig buurten in Harderwijk? Met de ‘waterbus’ wordt dat een extra leuk uitje!

Deze zomerveer van rederij Blue Amigo vaart dit jaar voor het eerst. Vooral op de mooie zomerse dagen is het al een veel gebruikte overstap, zowel van Zeewolde naar Harderwijk als andersom. Genietend van het Wolderwijd is het een aangenaam stukje varen. En makkelijk ook, want binnen een half uurtje sta je in het centrum van Harderwijk; de zomerveer zet je namelijk af bij de boulevard.

De zomerveer vaart tot en met 29 augustus dagelijks meerdere keren op en neer. Opstappen in Zeewolde kan vanaf de steiger op de kop van de Havenkade. Hier meert ook de reguliere veerdienst naar Strand Horst aan. Afhankelijk waar je heen wilt is het dus even opletten of je de juiste veerdienst te pakken hebt!

Je fiets meenemen op de zomerveer kan ook. Aan boord kun je staand uitwaaien, maar er zijn ook een aantal (beschutte) zitplaatsen aan boord.

TIP: download de Puur Zeewolde app en laat deze aan boord van het Zomerveer zien. Je krijgt dan een gratis verfrissing mee voor onderweg.

Tarieven en exacte tijden zijn terug te vinden op de website van de rederij: https://www.blueamigo.com/veerdienstzeewoldeharderwijk-vertrektijden/

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Rotarycheques voor hospice, Toon Hermanshuis en IDPZ Zorg en Welzijn Instagram 27 mrt, 09:09
Afbeelding
Bekijk hier het volledige programma van Sail Kampen 2024 Partnerbijdrages 26 mrt, 17:13
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 13): Zeewolde krijgt eigen brandweerkorps Algemeen 26 mrt, 16:04