Afbeelding
Stef Nagel

Concert Cor Bakker en Fay Claassen openen het nieuwe seizoen in De Verbeelding: via livestream mee te maken!

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZEEWOLDE - Eindelijk, nadat het concert tot twee keer toe moest worden uitgesteld, wordt het nieuwe cultureel seizoen in De Verbeelding op zaterdag 4 september geopend met een tweetal concerten van Cor Bakker en Fay Claassen: een matineeconcert ā€˜s middags om 16.00 en een avondconcert om 20.00 uur. 

ā€œWe zijn ontzettend blij dat het concert door kan gaan en dat we de belofte aan onze gasten, die al een jaar geleden een kaartje hebben gekocht, eindelijk waar kunnen makenā€, aldus het bestuur.

Vanwege de coronamaatregelen is het aantal bezoekers beperkt en zijn er geen kaarten meer beschikbaar. ā€œMaar; zowel het middag- als het avondconcert is ook te volgen via livestream! Met bijzondere dank aan Puur Zeewolde en de Lokale Omroep Zeewolde. Juist voor mensen die het, vanwege corona, nog te vroeg vinden om weer naar theater te gaan, maar wel graag weer een concert willen meemaken is dit een uitgelezen kans. We hopen hiermee een grote groep mensen een plezier te doen en dat er in grote getale gekeken gaat worden. Het is voor het eerst dat we concerten vanuit De Verbeelding gaan livestreamen en zijn heel benieuwd naar de ervaringen.ā€

Tickets voor het livestreamconcert zijn verkrijgbaar via: www.deverbeeldingzeewolde.nl.

Kunst en muziek
Op zondagmiddag 5 september is iedereen welkom tijdens Open deuren: Tijd voor Kunst. De middag staat in het teken van kunst en muziek met als speciale gast Sylvester van den Hengel - Collector Edition Artist. Tevens is dit is de laatste kans om de prachtige foto-expositie van de winnaars van de fotowedstrijd te bekijken.

Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de coronamaatregelen mag De Verbeelding een beperkt aantal gasten ontvangen. Aanmelden (via het formulier op de website) is aan te raden om teleurstelling te voorkomen. 

Open deuren is van 15.00 ā€“ 17.00 uur in Paviljoen De Verbeelding. Kosten: Vrijwillige bijdrage.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30