Afbeelding
OH!? op Vrijdag

Zegt het voort: Reconnect! Zang-event in Open Haven

Cultuur

ZEEWOLDE - ‘OH!? op vrijdag’ organiseert op 12 november a.s. in Open Haven een uniek zang-event onder leiding van Frans Meijer en Lambert Mutsaers. Het draait deze avond om ontmoeting en plezier maken met als motor muziek en zang. 

Deze duurzame motor staat garant voor een boost vitaminen die nog lang kan doorwerken. Reden genoeg om aan te sluiten dus. Er zal in groepen aan een aantal popsongs gewerkt worden die uitmonden in een gezamenlijke finale waarbij het dak eraf mag.

Bij Frans Meijer en Lambert Mutsaers zit muziek in het DNA. Zij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van workshops en gelegenheidskoren. Zij blinken uit in het enthousiasmeren van groepen mensen en hebben een enorme muzikale bagage. Ze benadrukken daarbij dat deze avond bedoeld is voor iedereen die zin heeft in een muzikaal feest. Voor hen die altijd te horen hebben gekregen dat zij niet kunnen zingen geldt: ‘Kun je niet zingen? Zing dan mee!!

Na al dat vocale geweld kunnen de stemmen gesmeerd worden tijdens de after party die muzikaal opgeluisterd zal worden door Willem, Anniek en Jurian Hoving en Renate Mosterd. Een avond om niet te missen!

Vrijdag 12 november, 19.30 uur, Open Haven, kaarten à € 5,00 reserveren via de website van Open Haven. “We houden uiteraard rekening met de dan geldende Coronaregels. We willen u vragen hetzelfde te doen.”

Afbeelding
Koninklijk varen met de "Piet Hein" in Zeewolde Cultuur 9 uur geleden
René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 11 uur geleden
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 11 uur geleden